DEURKRUK ZENITH VR QB GETROMMELD

146,00 Incl. BTW
120,66 Excl. BTW

Wij leveren:
– Deurkrukken Zenith op vierkant rozet
– Wisselstift
– Bevestigingsmateriaal (tot deurdikte 40mm)

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 93760021
EAN code 8717727198393
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Deurklink Zenith vierkant rozet QB getrommeld


De deurklink Zenith vierkant rozet QB getrommeld is onderdeel van de QBE serie. Een serie gekenmerkt door strakke vierkante lijnen, met afgeronde hoeken voor een fijne touche. De eenvoud is de kracht bij de Zenith. Een strak modern model, zonder hard of onprettig te worden.

De deurklink Zenith heeft een mooie afgeronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van de deurkruk, gecombineerd met bijvoorbeeld een mooie voordeurset, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende deurkrukken en andere producten die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De deurkruk komt uit ons Mariani assortiment. De deurkruk is uitgevoerd in getrommeld messing en daarmee onze puurste afwerking. Deze kruk wordt na productie getrommeld om een stoer uiterlijk te verkrijgen. Omdat wij verder niets met dit product doen is het een veilig product. Een krasje meer of minder is dan ook geen enkel probleem. Na verloop van tijd zal dit product (omdat het ongelakt is) wat donkerder worden.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Onze getrommeld messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!