MEUBELGREEP ARCH 192MM ZWART

19,00 Incl. BTW
15,70 Excl. BTW

Deze meubelgreep, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hartafstand : 192mm
Lengte : 320mm
Diepte : 20mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25679170
EAN code 8717727163445
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelgreep Arch 192mm zwart


De meubelgreep Arch 192mm zwart is een gevormde meubelgreep voor lades en deuren, met een strakke bovenzijde en bolle grip. De greep heeft een hart op hart maat van 192mm en een totale lengte van 320mm. De diepte van de greep is 20mm. De meubelgreep is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een zwarte poedercoating.

Deze meubelgreep is ook te combineren met één van onze andere zwarte meubelkommen, -grepen en -knopjes. Zie bijvoorbeeld MEUBELGREEP BASIC 128 mm zwart, MEUBELKOM STYLUS 49 mm zwart en MEUBELKNOP MINI 25 mm zwart. Deze zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Wilt u deze zwarte meubelgreep liever in het wit? Zie dan MEUBELGREEP ARCH 192 mm wit.


Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.