DEURKRUK LUCE P RR VIS ANTRACIET

93,00 Incl. BTW
76,86 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond VIS rozet
– Doorgaande montage (tot deurdikte 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31025016
EAN code 8717727208627
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Deurklink Luce P rond VIS rozet antraciet


De deurkruk Luce P rond VIS rozet antraciet als een sculptuur, waar zachtheid uit een minimaal ontwerp naar voren komt. Hierdoor ontstaat een tijdloze deurkruk die in een interieur een aanvulling is op de deur. Deze deurkruk wordt geleverd op het VIS rozet, welke een strakke vering heeft zodat het ontwerp altijd gewaarborgd blijft. De EN1906 klasse 3 keuring op deze kruk maakt de Luce P zeer geschikt voor (semi)project situaties.

Deurkruk Luce P op rond VIS rozet antraciet heeft een afmeting van 128mm breed en een diepte van 45mm vanaf de deur (inclusief rozet). De Luce is ook verkrijgbaar in de kleur zwart.
De deurkruk Luce P antraciet is speciaal bedoeld voor gebruik op binnendeuren. Wij adviseren daarom om dit product níet buiten te gebruiken.

 

DND


Deze deurkruk komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Deurkruk Luce P op rond VIS rozet is ontwikkeld op de technische afdeling van DND. Een interne afdeling voor onderzoek + ontwikkeling en prototyping. Op deze afdeling werkt een team met zeer nauwkeurige kennis van productieprocessen. Waarbij zij in in staat zijn om kwalitatieve producten te ontwikkelen met de beste technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De DND antraciet collectie bevat mooie deurkrukken die erg goed te combineren zijn met onze VIS rozetten.