KNOPKRUK IRIS RR NI CS

245,00 Incl. BTW
202,48 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar knopkrukken op Nika rozet
– Losse stift
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw knopkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 91322017
EAN code 8717727046748
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Knopkruk Iris rond rozet Nika mat chroom


De knopkruk Iris rond rozet Nika mat chroom is onderdeel van de Standard serie. Tijdloze modellen vastdraaibaar geveerd op kwalitatief hoogwaardige rozetten of schilden. De knopkruk Iris is een bedienbare ronde knop. Stijlvol design, zowel in klassieke als moderne interieurs te combineren.

Wilt u het uiterlijk van de knopkruk, gecombineerd met een mooie voordeurset, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende handgrepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De massieve knopkruk is uitgevoerd in mat chroom en wordt ongeveerd geleverd. De knopkruk komt uit ons Mariani assortiment. De deurklink is uitgevoerd in mat chroom. De mat chromen afwerking geeft een verzorgd en stijlvol uiterlijk aan uw deurbeslag.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De mat chroom collectie heeft een mooie uitgebreide collectie deurbeslag.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!