VOORDEURGRENDEL 50 MM PVD GUN METAL

122,00 Incl. BTW
100,83 Excl. BTW

Deze set bestaat uit:
– Voordeurgrendel
– Kozijnplaatje
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw voordeurgrendel? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95705005
EAN code 8717727204537
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Insteekgrendel Vienna 50mm PVD gun metal


Insteekgrendel Vienna 50mm PVD gun metal inclusief sluitplaat is er voor extra veiligheid. Afgewerkt zoals uw overige beslag. Deze grendel is geschikt voor een doornmaat van 50mm. De insteekgrendel Vienna 50mm PVD gun metal heeft een mooie afgeronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van deze voordeurgrendel graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende grepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De insteekgrendel Vienna komt uit ons Mariani assortiment. Deze insteekgrendel is vervaardigd uit messing, waarna deze wordt afgewerkt met een geschuurde finish met een grafiet kleur. De insteekgrendel Vienna is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD gun metal collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!