HANDGREEP FRANKFURT S 25X300X460MM PVD GUN METAL

214,92 Incl. BTW
177,62 Excl. BTW

Afmetingen
Diameter : 25mm
Hartafstand : 300mm
Lengte : 460mm
Diepte : 77mm

 
Het gedeelte dat op de deur wordt gemonteerd is 33mm breed. De handgreep bestaat uit 1 handgreep, inclusief montagemateriaal. Voor een set bestel je twee stuks handgrepen.
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw handgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62522575
EAN code 8717727199680
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Handgreep Frankfurt S 25x300x460mm PVD gun metal


De ronde handgreep Frankfurt S 25x300x460mm PVD gun metal op schuine voet is een ideale handgreep, voor gebruik op binnen- én buitendeuren. Deze grepen lenen zich erg goed voor schuifdeuren en klapdeuren. De ronde handgreep heeft een industrieel uiterlijk. Hierdoor is deze greep goed te combineren met stalen/ houten deuren (staal-look).
Deze RVS AISI304 handgreep wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Voor enkelzijdig hout, dubbelzijdig hout en/of dubbelzijdig glas.

De ronde handgreep Frankfurt PVD gun metal op schuine voet is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 handgreep is vervaardigd uit messing, waarna deze wordt afgewerkt met een geschuurde finish met een grafiet kleur. De handgreep is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD gun metal collectie bevat naast hef- schuifdeurbeslag, ook (voor)deurbeslag met toebehoren. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.