HS-GREEP TOLEDO PVD GUN METAL DUBBEL PC.69

322,92 Incl. BTW
266,88 Excl. BTW

Deze set bestaat uit:
– 2 hef- schuifdeurgrepen pc.69
– Bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw hef- schuifdeurgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62072275
EAN code 8717727199727
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Schuifdeurgreep Toledo dubbel PC.69 PVD gun metal


De schuifdeurgreep Toledo dubbel pc69 PVD gun metal heeft een strak model. Deze greep is uitgevoerd in een dubbele pc-uitvoering (met cilindergat). Deze hef- schuifdeurgreep is te gebruiken voor een hef- schuifpui welke aan beide zijden afsluitbaar is met een cilinder.

De schuifdeurgreep Toledo dubbel pc69 PVD gun metal heeft een industrieel uiterlijk. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben wij ook mooie bijpassende deurkrukken en handgrepen. Deze deurkrukken en handgrepen zijn ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze hef- schuifdeurgrepen worden geleverd inclusief montagemateriaal.

De hef- schuifdeurgreep is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze hef- schuifdeurgreep is is vervaardigd uit messing, waarna deze wordt afgewerkt met een geschuurde finish met een grafiet kleur. De briefplaat is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD gun metal collectie bevat naast hef- schuifdeurbeslag, ook (voor)deurbeslag met toebehoren. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.