DEURKRUK TOLEDO RR PVD GUN METAL

99,00 Incl. BTW
81,82 Excl. BTW

Deze deurkruk bestaat uit:
– Een paar enkel verende deurkrukken op rond rozet
– Een losse krukstift (tot een deurdikte van 40mm)
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62010015
EAN code 8717727199550
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Deurkruk Toledo rond rozet PVD gun metal


Deze deurkruk Toledo rond rozet PVD gun metal wordt geleverd op een enkel geveerd rond rozet. Dit rozet, met een doorsnede van 50mm, en een dikte van 10mm, is universeel te monteren.
De deurkruk heeft een industrieel uiterlijk en is herkenbaar aan zijn tijdloze buismodel. Wilt u dit uiterlijk ook graag doorvoeren in uw interieur, dan zijn de deurkrukken ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Deze RVS AISI304 deurkrukken worden geleverd inclusief montagemateriaal.

Deze deurkruk Toledo PVD gun metal is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 deurkruk heeft een PVD coating met een geschuurde finish met een grafiet kleur. Deze deurkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnen- en buitenshuis.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD gun metal collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!