DEURKRUK SEATTLE LS OVAAL BLIND INOX

138,00 Incl. BTW
114,05 Excl. BTW

Deze massieve deurklink inox op een ovaal blind langschild is een strak model met een extra brede vlakke voorkant van 25mm hoog. De oversized hals is 25x25mm. Het langschild is vast draaibaar uitgevoerd en enkel geveerd.

Deze deurkruk, bestaat uit 2 gatdelen, een paar ovale blinde langschilden, losse stift & bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

 

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62560102
EAN code 8717727183474
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Deurklink langschild ovaal blind inox


Deurkruk Seattle langschild ovaal blind inox heeft een strak model. Hij is vast draaibaar uitgevoerd op een enkel geveerd blind ovaal langschild. De deurkruk op het langschild heeft een extra brede vlakke voorkant van 25mm hoog. De oversized hals is 25x25mm. Dit geeft het product een sterke uitstraling. Het massieve model voelt robuust aan.

De deurkruk Seattle langschild ovaal blind inox is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 deurkruk op langschild heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze deurkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnen- en buitenshuis.
Met deze inox afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze. Heeft u deze deurkruk liever in PUURzwart? Dat kan! Zie ook de DEURKRUK SEATTLE LS OVAAL BLIND ZWART.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires.
De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat ook raambeslag en voordeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot. Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.

 

NEN-EN 1906


Wij hebben binnen ons Shuffle® assortiment rozetten en langschilden met een NEN-EN 1906 certificering.
Dit ovale langschild heeft de EN 1906 klasse 4 certificering.
Meer informatie over deze Europese norm en de internationale richtlijn voor deurbeslag vindt u hier.

Technische tekening

DEURKRUK SEATTLE LANGSCHILD OVAAL BLIND INOX