DEURKRUK SEATTLE OR INOX

104,00 Incl. BTW
85,95 Excl. BTW

Deze massieve deurklink Seattle inox op ovaal rozet is een strak model met een extra brede vlakke voorkant van 25mm hoog. De oversized hals is 25x25mm. Het rozet is dubbel geveerd en kan universeel gemonteerd worden.

Deze deurkruk bestaat uit 2 gatdelen, een paar ovale rozetten, losse stift & bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62560032
EAN code 8717727183429
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

DEURKLINK SEATTLE OVAAL ROZET INOX


Deurkruk Seattle inox ovaal rozet heeft een strak model. Hij is uitgevoerd op een ovaal rozet met dubbele vering. Het rozet is universeel te monteren en biedt maximale steun aan de deurkruk. De deurkruk heeft een extra brede vlakke voorkant van 25mm hoog. De oversized hals is 25x25mm. Dit geeft het product een sterke uitstraling. Het massieve model voelt robuust aan.

De deurkruk Seattle inox ovaal rozet is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze RVS AISI304 deurkruk heeft een RVS geschuurde afwerking. Deze deurkruk is uitstekend geschikt voor een toepassing binnen- en buitenshuis.
Met deze inox afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? Inox is áltijd een goede keuze. Heeft u deze deurkruk liever in PUURzwart? Dat kan! Zie ook de DEURKRUK SEATTLE OR ZWART.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd.
Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires.

De Shuffle® inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® inox collectie bevat ook raambeslag en voordeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.

 

NEN-EN 1906


Wij hebben binnen ons Shuffle® assortiment rozetten met een NEN-EN 1906 klasse 3 of 4 certificering.
Dit ovale rozet heeft géén NEN certificering. Op aanvraag kunnen wij u wél een ovaal rozet met NEN-EN 1906 klasse 4 certificering leveren.
Meer informatie over deze Europese norm en de internationale richtlijn voor deurbeslag vindt u hier.