DEURKRUK MILANO RR NI CS

119,00 Incl. BTW
98,35 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar deurkrukken op Nika rozet
– Losse stift
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 92011817
EAN code 8717727059663
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Deurklink Milano rond rozet Nika mat chroom


Deurkruk Milano rond rozet Nika mat chroom is onderdeel van de Standard serie. Tijdloze modellen vastdraaibaar geveerd op kwalitatief hoogwaardige rozetten of schilden. Het strakke model gecombineerd met de ronde vorm maakt de Milano een prettige kruk, maar ook een toevoeging aan uw interieur.

Door de prettige ligging in de hand en het ontwerp die zowel naar klassiek als naar modern toegaat, is de deurkruk Milano rond rozet Nika mat chroom een perfecte kruk. De deurklink komt uit ons Mariani assortiment. De deurklink is uitgevoerd in mat chroom. De mat chromen afwerking geeft een verzorgd en stijlvol uiterlijk aan uw deurbeslag.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De mat chroom collectie heeft een mooie uitgebreide collectie deurbeslag.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!