DEURKRUK BAIA RR NI CS

106,00 Incl. BTW
87,60 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar deurkrukken op Nika rozet
– Losse stift
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 92500017
EAN code 8717727062045
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Deurklink Baia rond rozet Nika mat chroom


De deurkruk Baia rond rozet Nika mat chroom is onderdeel van de Standaard serie. Tijdloze modellen vast draaibaar geveerd op kwalitatief hoogwaardige rozetten of schilden. Less is more. Een basic maar stijlvol design en prettig in de hand. De Baia is een goede keus voor ieder interieur.

De deurkruk Baia rond rozet Nika mat chroom heeft een mooie afgeronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van de deurklink, gecombineerd met bijvoorbeeld een mooie voordeurset, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende producten die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De deurklink komt uit ons Mariani assortiment. De deurklink is uitgevoerd in mat chroom. De mat chromen afwerking geeft een verzorgd en stijlvol uiterlijk aan uw deurbeslag.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De mat chroom collectie heeft een mooie uitgebreide collectie deurbeslag. |
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!