DEURKRUK MILA RR AX MATBRONS

154,00 Incl. BTW
127,27 Excl. BTW

Deze set bestaat uit:
– 2 gatdelen Mila op rond Artax rozet
– Losse stift
– Bevestigingsmateriaal (tot deurdikte 40mm)

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95055013
EAN code 8717727203486
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Deurklink Mila rond Artax rozet matbrons


De deurklink Mila rond Artax rozet matbrons is een mooie enkel verende deurkruk, met een verfijnde structuur in de greep. Door de ronde hals, sluit de kruk mooi aan op het rozet. Dit product is vervaardigd uit messing, en is daarmee een hoogwaardig product met een top uitstraling.

De massieve deurkruk Mila rond Artax rozet matbrons heeft een mooie vormgeving. Wilt u het uiterlijk van de deurklink graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende grepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

Deurkruk Mila komt uit ons Mariani assortiment. De deurklink is uitgevoerd in matbrons. Mat brons is een klassieke finish met een modern gevoel. De deurkruk Mila matbrons, vervaardigd uit messing, wordt afgewerkt met een bruine schuring en een 2 componenten matte laklaag. deurklink Mila is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani matbrons collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!