SCHARNIER 89X89 KOGEL MATBRONS

46,00 Incl. BTW
38,02 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een kogelscharnier 89x89mm
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw kogelscharnier? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95062013
EAN code 8717727203660
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Kogelscharnier 89x89 matbrons


Dit kogelscharnier 89x89 matbrons is een product waarmee u de puntjes op de i kunt zetten in uw interieur. Dit scharnier is perfect op uw voor- en achterdeur en kozijn te plaatsen in combinatie met ons matbronsen deurbeslag en/of grepen. En natuurlijk nog mooier uit te voeren met één van onze (complete) sets voordeurbeslag en/of achterdeurbeslag.

Het kogelscharnier 89x89 recht matbrons is uitstekend geschikt voor uw deuren. En wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Wilt u het uiterlijk van het scharnier, met  bijpassende deurkrukken in getrommeld messing graag doorvoeren in de rest van uw interieur, dan hebben we, naast verschillende deurkrukken, ook stijlvolle bijpassende meubelknopjes en deurgrepen, en andere producten die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look). Denk daarbij ook aan producten om uw entree compleet te maken met een briefplaat(combinatie), een beldrukker en een mooie, stijlvolle voordeurknop.

Het kogelscharnier komt uit ons Mariani assortiment. Het kogelscharnier is uitgevoerd in matbrons. Mat brons is een klassieke finish met een modern gevoel. Kogelscharnier 89x89 matbrons, vervaardigd uit messing, wordt afgewerkt met een bruine schuring en een 2 componenten matte laklaag.
Het kogelscharnier is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani matbrons collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!