ROZET FINE CILINDER PVD WARM GOUD

49,01 Incl. BTW
40,50 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar cilinderrozet Fine
– Bevestigingsmateriaal
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw sleutelrozet? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31100021
EAN code 8717727195125
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Cilinderrozet Fine PVD warm gold


Het cilinderrozet Fine PVD warm gold is een mooi massief rozet. Het rozet heeft een diameter van 50mm, een diepte van 4mm, en een hart-op-hart afstand van 38mm voor montage. Dit rozet past zeer goed bij onze DND deurkrukken op rond rozet in de kleur PVD warm gold; zoals de deurkruk Ginkgo Biloba, de deurkruk Viva! of de deurkruk Luxury. Daarnaast is het Fine cilinderrozet ook goed te combineren met het Fine sleutelrozet of het Fine wc-garnituur met nood-openfunctie in de kleur PVD warm gold. Het cilinderrozet is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een uitgebreide collectie PVD warm gold. Deze bevat diverse deurkrukken, passend bij de Fine rozetten. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

DND


Het rozet Fine komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Het rozet Fine is ontwikkeld bij DND. Een interne afdeling voor onderzoek + ontwikkeling en prototyping. Op deze afdeling werkt een team met zeer nauwkeurige kennis van productieprocessen. Waarbij zij in in staat zijn om kwalitatieve producten te ontwikkelen met de beste technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn.