BRIEVENBUS ALLUX 200 BASALTGRIJS

78,00 Incl. BTW
64,46 Excl. BTW

Brievenbus Allux 200 basaltgrijs is dé prijsbewuste oplossing voor een afsluitbare brievenbus, vervaardigd uit verzinkt staal en gepoedercoat in de kleur basalt (RAL 7012).

De brievenbus is geschikt voor montage aan de wand of op statief, en wordt geleverd incl. automatenslot en 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40010258
EAN code 5701701542107
Uitvoering

Merk

Ontwerp

Productomschrijving

Brievenbus Allux 200 basaltgrijs


De brievenbus Allux 200 basaltgrijs is dé prijsbewuste oplossing voor een afsluitbare brievenbus. Deze brievenbus is geschikt voor montage aan de wand of plaatsing op statief. Onze statieven 1001, 1003 & 1005 zijn hiervoor uitstekend geschikt. De postinworp gaat via de bovenzijde en de uitname via de klep aan de voorzijde. Deze solide brievenbus Allux 200 is vervaardigd uit verzinkt staal, en gepoedercoat in de kleur basalt (RAL 7012). De brievenbus wordt geleverd met een automatenslot, inclusief 2 sleutels.

Wij leveren deze brievenbus ook in diverse andere kleuren, waaronder rood, rvs en zwart. Vanaf 100 stuks is een afwijkende kleur ook mogelijk.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.