BRIEVENBUS ALLUX 2500 ZWART/ROESTVASTSTAAL

103,00 Incl. BTW
85,12 Excl. BTW

Brievenbus Allux 2500 zwart/roestvaststaal is een afsluitbare brievenbus, vervaardigd uit verzinkt staal en RVS accenten, waarna behandeld met een sterke zwarte poedercoating (AISI304/RAL9011).

De brievenbus is geschikt voor montage aan de wand of op statief, en wordt geleverd incl. automatenslot en 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40250060
EAN code 5701701500855
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Brievenbus 2500 zwart/roestvaststaal


De brievenbus Allux 2500 zwart/roestvaststaal is een brievenbus voor een interessante prijs! De Allux 2500 is een combinatie van een RVS front met een gegalvaniseerd gecoate omkleding. Deze brievenbus is uitermate geschikt voor wandmontage of voor montage op één van onze Allux statieven. Maar deze vorm maakt het ook mogelijk om er een klein blok van meerdere brievenbussen van te maken, voor bijvoorbeeld een bedrijvencomplex.

De postinworp en -uitname gaat beide via de voorzijde.
De Allux 2500 brievenbus is vervaardigd uit verzinkt staal en RVS accenten, waarna behandeld met een sterke zwarte poedercoating (AISI304/RAL9011). De brievenbus wordt geleverd met een automatenslot, inclusief 2 sleutels.
Wij leveren deze brievenbus ook in twee andere kleuren, waaronder antraciet/rvs en zwart/rvs.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.