WC-GARNITUUR OVERSLAG BOCHT GLANS NIKKEL

180,00 Incl. BTW
148,76 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een wc-overslag bocht met rood/groen indicator
– Bevestigingsmateriaal

Vrij/bezet plaatje op aanvraag.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw wc-overslag? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95063026
EAN code 8717727193466
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Wc-overslag bocht met rood/groen indicator glans nikkel


Ons wc-overslag bocht met rood/groen indicator glans nikkel. Deze sluiting wordt geleverd met een bocht-overslag. Je monteert deze voor sluiting op het kozijn, hiervoor wordt ook een plaatje meegeleverd om op je kozijn te zetten.

De wc-overslag bocht glans nikkel met rood/groen indicator heeft een mooie afgeronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van deze wc-overslag, gecombineerd met een mooie deurkruk, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende producten die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De wc-overslag glans nikkel, met een 2-componenten laklaag, komt uit ons Mariani assortiment. Glans nikkel zorgt voor een warme uitstraling van het beslag aan uw deur. De massieve wc-overslag is vervaardigd uit messing. De wc-overslag bocht is ook verkrijgbaar in andere finishes.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani glans nikkel collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!