WC-GARNITUUR ARTAX 8MM PVD

73,00 Incl. BTW
60,33 Excl. BTW

Deze set bestaat uit:
– WC-garnituur met grote knop, 8mm stift en nood-openfunctie
– Bevestigingsmateriaal (tot deurdikte 40mm)

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw toiletgarnituur? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95390034
EAN code 8717727085235
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

WC-garnituur Artax 8mm PVD messing


Het wc-garnituur Artax 8mm PVD messing is een rond rozet met een messing cover. Het rozet heeft een diameter van 50mm, een diepte van 10mm, en een hart-op-hart afstand van 38mm voor montage. Dit rozet past zeer goed bij onze Mariani deurkrukken op rond rozet in de kleur PVD messing; zoals de deurkruk Baia, Silvia en de deurkruk Asia. Daarnaast is het wc-garnituur Artax 8mm PVD messing ook goed te combineren met een sleutelrozet of cilinderrozet in de kleur PVD messing.

Het wc-garnituur Artax 8mm PVD messing komt uit ons Mariani assortiment. Het wc-garnituur is uitgevoerd in PVD messing; Een messing finish met een titanium afwerking, waar wij levenslange garantie op geven. Deze afwerking blijft zijn glans behouden bij normaal onderhoud en is uitermate geschikt voor binnen- en buitengebruik. De titanium-laag zorgt ervoor dat er geen blijvende vlekken op het oppervlakte komen en het ouderwetse poetsen verleden tijd is. Het wc-garnituur is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!