VOORDEURKNOP QBE INCL ROZET MATBRONS

116,00 Incl. BTW
95,87 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar knopkrukken Charley 62x62mm (hxb)
– Een paar vierkante Qbe rozetten 50x50mm (hxb)
– Dummystift (tot deurdikte 40mm)
– Bevestigingsmateriaal (tot deurdikte 40mm)

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw knopkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 91348003
EAN code 8717727202359
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Voordeurknop Charley vierkant rozet matbrons


Voordeurknop Charley vierkant rozet matbrons is een mooie voordeurknop om uw beslag in de Qbe serie compleet te maken. De vaste voordeurknop heeft een mooie afgeronde vormgeving met de afmeting 62x62mm. Het Qbe rozet heeft een afmeting van 50x50mm. Wilt u het uiterlijk van de voordeurknop graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende deurkrukken en andere producten die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De deurknop komt uit ons Mariani assortiment. De voordeurknop is uitgevoerd in matbrons. Mat brons is een klassieke finish met een modern gevoel. Voordeurknop Charley vierkant rozet matbrons, vervaardigd uit messing, wordt afgewerkt met een bruine schuring en een 2 componenten matte laklaag.
De voordeurknop Charley is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani matbrons collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!