VHSCHILD QBE UTB SKG*** MET ZENITH PC.55 PVD GUNM

528,00 Incl. BTW
436,36 Excl. BTW

Deze set bevat:
– Veiligheidsschilden PC.55
– Deurkrukken Zenith
– Wisselstift (tot deurdikte 40mm)
– Bevestigingsmateriaal (tot deurdikte van 70mm)

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw veiligheidsset? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 98930559Z
EAN code 8717727206562
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Veiligheidsschild Qbe + Zenith pc55 PVD gun metal


Veiligheidsschild Qbe + Zenith pc55 PVD gun metal is een combinatie van SKG*** beveiliging met uittrekbeveiliging en een modern afgewerkt uiterlijk. De veiligheidsset wordt geleverd inclusief een paar deurkrukken Zenith. Uw gekozen artikel is geschikt voor cilindermaat 55mm tussen hart krukgat en hart cilinder met een SKG gekeurde kerntrekbeveiliging.

De veiligheidsschild Qbe + Zenith pc55 PVD gun metal heeft een mooie strakke vormgeving. Wilt u het uiterlijk van het veiligheidsschild graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende grepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

Het veiligheidsschild komt uit ons Mariani assortiment. Het veiligheidsschild is ongeveerd en vervaardigd uit messing, waarna deze wordt afgewerkt met een geschuurde finish met een grafiet kleur. De deurklink is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD gun metal collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!