VHGARN. KIRA UTB BASEL SKG*** PC.55 PVD MESSING

497,00 Incl. BTW
410,74 Excl. BTW

Wij leveren:
– Veiligheidsschilden pc.55
– Vaste knop Basel
– Wisselstift (tot deurdikte 40mm)
– Bevestigingsmateriaal (tot deurdikte 70mm)

Dit veiligheidsgarnituur wordt geleverd zónder deurkruk. U kunt hierbij ieder gewenste deurkruk bestellen.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw veiligheidsgarnituur? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 98100554
EAN code 8717727088649
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Veiligheidsgarnituur Kira pc55 + Basel PVD messing


Ons veiligheidsgarnituur Kira pc55 + Basel PVD messing zorgt voor SKG*** kerntrekbeveiliging met uittrekbeveiliging op uw deur in combinatie met een luxe afwerking. Het veiligheidsschild is geschikt voor cilindermaat 55mm met kerntrekbeveiliging. Wilt u binnen en buiten graag verschillende kleuren schilden, dan is uitwisseling van het binnenschild is ook mogelijk.

Bij het veiligheidsgarnituur Kira pc55 + Basel PVD messing wordt de vaste knop Basel aan de buitenzijde meegeleverd in deze set, de binnenkruk dient separaat uitgezocht te worden. Op onze afbeeldingen gebruiken wij standaard onze signatuur deurkruk Silvia. Echter kunt u ieder model hierop toepassen.

Het veiligheidsgarnituur komt uit ons Mariani assortiment. Het garnituur is uitgevoerd in PVD messing; Een messing finish met een titanium afwerking, waar wij levenslange garantie op geven. Deze afwerking blijft zijn glans behouden bij normaal onderhoud en is uitermate geschikt voor binnen- en buitengebruik. De titanium-laag zorgt ervoor dat er geen blijvende vlekken op het oppervlakte komen en het ouderwetse poetsen verleden tijd is. De deurklink is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!