TETRIS PUURZWART

103,00 Incl. BTW
85,12 Excl. BTW

Deurkruk Tetris zwart op vierkant rozet is een strak model met een extra hoge vlakke voorkant van 31mm hoog met een specifiek ontworpen patroon.
Hij is uitgevoerd op een vierkant rozet met dubbele vering.

Deze deurkruk bestaat uit 2 gatdelen, een paar vierkante rozetten, losse stift & bevestigingsmateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95050020
EAN code 8717727199185
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Deurklink


Deurkruk Tetris van het Italiaanse productiebedrijf Mariani. Tetris is uitgevoerd op een vierkant rozet met dubbele vering. Het rozet is universeel te monteren en biedt maximale steun aan de deurkruk. De deurkruk heeft een extra brede vlakke voorkant van 31mm hoog met Tetris patroon op voorzijde. Dit geeft het product een sterke uitstraling. Het massieve model voelt robuust aan.

De Tetris PUURzwart op vierkant rozet is onderdeel van onze Mariani collectie. Deze zamac deurkruk is uitgevoerd in matte PUURzwart coating. Een sterke poedercoating in de kleur RAL 9005. Dit is een matte coating, zonder structuur.
Met deze PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? PUURzwart is áltijd een goede keuze.

Mariani
Italiaanse kracht

Mariani deurkrukken zijn volledig in Italië geproduceerd

Al meer dan 50 jaar een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.


Mariani, kunstenaars van smaak en stijl.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani PUURzwart collectie bevat ook raambeslag en voordeurbeslag. Maar ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren en hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Bekijk deze kruk in onze showroom.

Documenten