STATIEF 1001 WIT

188,00 Incl. BTW
155,37 Excl. BTW

Allux statief 1001 wit is een robuust blokstatief, te gebruiken met één van onze Allux brievenbussen.

Het statief wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40100140
EAN code 5709975100108
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Statief 1001 wit


Allux statief 1001 wit is een robuust blokstatief. De brede plaat van dit statief geeft een mooi extra tintje aan uw brievenbus. Het statief wordt geleverd inclusief vergrendelingsplaat om hem in te storten in beton. Daarnaast worden ook alle montagebenodigdheden meegeleverd bij dit statief om de bijpassende brievenbus te monteren op het statief.

Het solide statief is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Het gegalvaniseerde gedeelte is behandeld met een sterke witte poedercoating (RAL 9016). De afmetingen van dit statief zijn 1650x255x55mm (hxbxd).
Het statief is ook leverbaar in enkele andere kleuren, waaronder antraciet en zwart en verzinkt.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.