DEURKRUK SILVIA RR NI CRO

165,00 Incl. BTW
136,36 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar deurkrukken op Nika rozet
– Losse stift
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw sleutelrozet? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 93506025
EAN code 8717727140408
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Deurklink Silvia rond rozet Nika chroom


De deurklink Silvia rond rozet Nika chroom is onze signatuur deurkruk, verkrijgbaar in alle finishes die wij voeren.
Door de prettige ligging in de hand en het ontwerp die zowel naar klassiek als naar modern toegaat, is dit dé perfecte kruk. Hierdoor wordt de Silvia niet alleen gebruikt voor binnendeuren, maar ook bijna altijd als aanvulling op ons veiligheidsbeslag of op drei-keep beslag.

De deurklink Silvia rond rozet Nika chroom heeft een mooie afgeronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van de deurkruk graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we veel mooie bijpassende producten die ook erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De deurklink komt uit ons Mariani assortiment. De deurklink is uitgevoerd in chroom. De glans chromen afwerking kenmerkt zich door enerzijds het strakke spiegelende voorkomen en anderzijds door de hardheid van de afwerking.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani chroom collectie. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!