STOER! PAKKETBOX XL ZWART

289,00 Incl. BTW
238,84 Excl. BTW

Veilig grote pakketten ontvangen met deze pakketbox met een drukknop-cilinder, waarbij je pakketten kunnen deponeren tot 470x460x240mm.

De pakketbox wordt geleverd inclusief schroeven, pluggen én afstandhouders.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45008570
EAN code 8717727199543
Merk

Uitvoering

Gewicht

9 kg.

Productomschrijving

Pakketbox XL Leeds zwart


De Stoer! pakketbox XL Leeds zwart is een vrijstaande pakketbox, met een afmeting van 510x500x315mm (bxhxd) voor het ontvangen van zeer grote pakketten. Het grootste pakket wat er in deze box geleverd kan worden is 470x460x240mm. De basis van deze kast is verzinkt staal, welke vervolgens voorzien is van een sterke matte poedercoating in de kleur zwart (RAL 9005).

De losse box kan op twee manier gemonteerd worden. Er zijn 5 gaten aan de onderzijde van de box om te monteren aan de vloer én 4 aan de achterzijde om deze te monteren aan een muur. De klep/deur is voorzien van 2 sterke scharnieren, die de klep tot 90 graden kan laten kantelen.

De sterke pakketbox is voorzien van een speciaal drukslot-cilinder. Wanneer een pakket gedeponeerd is, kan de bezorger de drukslot-cilinder indrukken om de kast te vergrendelen. Door middel van de meegeleverde sleutel kan dit slot weer worden ontgrendeld.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin. De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd.

Naast onze Stoer! inbouwkasten heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan brievenbussen (welke leverbaar is in diverse kleuren), doorvoerboxen en andere brievenbussen en/of pakketkasten.
Zie bijvoorbeeld onze post doorvoerkasten welke alleen geschikt zijn voor briefpost/brievenbuspakketjes. Of onze pakket doorvoerboxen, welke geschikt zijn voor briefpost én pakketten. Beide zijn in te metselen in poeren of dikkere muren.

Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.