OPVANGKAST ALLUX LT160 ZWART

89,00 Incl. BTW
73,55 Excl. BTW

Deze opvangkast LT160 zwart is een mooie opvangbak voor briefpost. Deze brievenbus monteer je aan de binnenzijde van je voordeur, direct achter de brievenbus. Deze opvangkast is ook goed te gebruiken voor (scootmobiel)opladers.

De brievenbus wordt geleverd met een automatenslot, inclusief 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40016070
EAN code 5701701489716
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Opvangkast LT160 zwart


De opvangkast LT160 zwart is een mooie opvangbak voor briefpost. Deze brievenbus monteer je aan de binnenzijde van je voordeur. Door zijn ruime afmetingen van 390x330x150mm kan er erg veel post in deze kast. Daarmee heb je geen last van opgehoopte hoeveelheden brieven en/of kranten bij thuiskomt. En op deze manier kan de hond ook de post niet te pakken krijgen.

De postinworp gaat via de voorzijde. En de uitname via het deurtje aan de achterzijde. Deze LT160 is vervaardigd uit verzinkt staal en gepoedercoat in de kleur zwart (RAL 9011). De brievenbus wordt geleverd met een automatenslot, inclusief 2 sleutels.

Deze opvangkast is ook goed te gebruiken voor (scootmobiel)opladers. En tevens leverbaar in de kleur wit.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.