MEUBELKNOP 810 32MM NS

9,50 Incl. BTW
7,85 Excl. BTW

Deze meubelknop, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Lengte : 32mm
Breedte : 32mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelknop? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25810306
EAN code 8717727000870
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelknop 810 32mm mat nikkel


Meubelknop 810 32mm mat nikkel is een strakke knop met vierkante dekplaat, met een afmeting van 32x32mm. Geschikt voor lades en deuren. De meubelknop is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een mat nikkelen finish.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben, naast meubelgrepen in de kleur mat nikkel, ook een uitgebreide collectie producten aan deurbeslag in mat nikkel. Deze collectie bevat naast deurgrepen, (wc)-rozetten, ook raambeslag. Tot slot zijn er in de serie getrommeld messing ook diverse accessoires verkrijgbaar. Denk daarbij aan een schuifdeurkom, en een wc-overslag.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.