MEUBELGREEP BASIC 320MM GRAFIET

16,60 Incl. BTW
13,72 Excl. BTW

Deze meubelgreep, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hartafstand : 320mm
Lengte : 328mm
Breedte : 8mm
Diepte : 28mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25676190
EAN code 8717727191219
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelgreep basic 320mm grafiet


De meubelgreep basic 320mm grafiet is een strakke meubelgreep, geschikt voor lades en deuren. De greep heeft een fijn en vierkant uiterlijk waardoor deze makkelijk in de hand ligt. De meubelgreep heeft een strakke vormgeving. De greep heeft een hart op hart maat van 320mm en een totale lengte van 328mm. De breedte van de greep is 8mm en de hoogte 28mm. De meubelgreep is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een grafiet poedercoating.

Wilt u het uiterlijk van de meubelgreep graag doorvoeren in de rest van uw interieur, dan hebben we, naast verschillende afmetingen van deze meubelgreep, ook een uitgebreide collectie meubelgrepen en -knoppen in de kleur grafiet.
De grafietkleurige meubelgreep is erg goed te combineren met ons deurbeslag in PVD grafiet. Denk daarbij aan onze deurkruk Silvia (op rozet of langschild), rozetten en compleet voordeurbeslag.

 

Estamp


Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van onze ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp.
De sleutel tot hun succes.