MEUBELGREEP 754 128MM NS

19,00 Incl. BTW
15,70 Excl. BTW

Deze meubelgreep, vervaardigd uit zamak, wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Afmetingen
Hartafstand : 128mm
Lengte : 157mm
Diepte : 9mm

 
Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw meubelgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 25754306
EAN code 8717727000818
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Meubelgreep 754 128mm mat nikkel


Meubelgreep 754 128mm mat nikkel, een modern dun haaks model, geschikt voor lades en deuren. De greep heeft een hart op hart maat van 128mm en een totale lengte van 157mm. De diepte van de greep is 9mm.
De meubelgreep is vervaardigd uit zamak, en voorzien van een mat nikkelen finish.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben, naast meubelgrepen in de kleur mat nikkel, ook een uitgebreide collectie producten aan deurbeslag in mat nikkel. Deze collectie bevat naast deurgrepen, (wc)-rozetten, ook raambeslag. Tot slot zijn er in de serie getrommeld messing ook diverse accessoires verkrijgbaar. Denk daarbij aan een schuifdeurkom, en een wc-overslag.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

Estamp


Deze meubelknop komt uit het Estamp assortiment. Estamp bestaat al 90 jaar. Bijna een eeuw waarin ze miljoenen artikelen over de hele wereld hebben geproduceerd en verkocht, mede dankzij de creativiteit en het vakmanschap van hun ontwerpers.
Beroemde en ervaren ontwerpers innoveren elke dag om unieke producten en nieuwe collecties te creëren.

Bij Estamp is ergonomie erg belangrijk. Zij doen daarom veel moeite om producten te ontwerpen met de het best mogelijke ontwerp en een optimale functionaliteit.
Naast ergonomie zijn ook kwaliteit en perfectie altijd een belangrijk motto geweest van Estamp. De sleutel tot hun succes.