DEURKRUK MADELEINE RR FI ZWART

242,00 Incl. BTW
200,00 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond FINE rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31060010
EAN code 8717727194661
Uitvoering

Merk

Ontwerp

Productomschrijving

Madeleine rond FINE rozet zwart


Deurkruk Madeleine rond FINE rozet zwart is een ode aan een Frans icoon.
Madeleine is bekend als cake én delicatesse. Het verhaal is dat een Franse boerin in de 18e eeuw onverwacht bezoek kreeg van een hertog. Zij bood de hertog een onbekend cakeje aan dat ze zelf had gebakken met wat ze op dat moment in huis had. De naam van deze boerin is Madeleine.

DND zorgt bij deze deurkruk via een hotstamp techniek voor een zeer glad oppervlakte waardoor de zachte structuur van de Madeleine voelbaar is.
Madeleine, ontworpen door Inga Sempé, is verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen: zwart, gepolijst nikkel en lumineus goud.

 

DND


De deurkruk Madeleine komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Inga Sempé


Inga Sempé is in Parijs geboren, en maakt vanaf 2000 in haar eigen ontwerpstudio warme en ronde ontwerpen voor mooie merken als DND, HAY, Magis, Alessi, LucePlan en anderen.