KNOPKRUK OVO RR AX PVD

157,00 Incl. BTW
129,75 Excl. BTW

Deze set bestaat uit:
– 1 paar knopkrukken Ovo op rond Artax rozet
– Losse stift
– Bevestigingsmateriaal (tot deurdikte 40mm)

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw knopkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95027014
EAN code 8717727082074
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Knopkruk Ovo rond Artax rozet PVD messing


De knopkruk Ovo rond Artax rozet PVD messing is onderdeel van de Essential serie. Deze zeer populaire serie maakt PVD beslag toegankelijk voor ieder budget. Een tijdloos model. De knopkruk Ovo is een strak voorgegeven knop. Perfect geschikt voor bedienbare deuren, waarbij niet gekozen wordt voor een traditionele krukvorm. Wilt u het uiterlijk van de knopkruk, gecombineerd met bijvoorbeeld een mooie voordeurset, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende producten die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De knopkruk Ovo rond Artax rozet PVD messing komt uit ons Mariani assortiment. De deurklink is uitgevoerd in PVD messing; Een messing finish met een titanium afwerking, waar wij levenslange garantie op geven. Deze afwerking blijft zijn glans behouden bij normaal onderhoud en is uitermate geschikt voor binnen- en buitengebruik. De titanium-laag zorgt ervoor dat er geen blijvende vlekken op het oppervlakte komen en het ouderwetse poetsen verleden tijd is. De deurklink is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag met toebehoren, ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Technische tekening