KNOPKRUK IRIS RR NI CRO

245,00 Incl. BTW
202,48 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar knopkrukken op Nika rozet
– Losse stift
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over onderhoud van uw knopkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 91322015
EAN code 8717727046731
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Knopkruk Iris rond rozet Nika chroom


De knopkruk Iris rond rozet Nika chroom is onderdeel van de Standard serie. Tijdloze modellen vastdraaibaar geveerd op kwalitatief hoogwaardige rozetten of schilden. De knopkruk Iris is een bedienbare ronde knop. Stijlvol design, zowel in klassieke als moderne interieurs te combineren.

Wilt u het uiterlijk van de knopkruk, gecombineerd met een mooie voordeurset, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende handgrepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De knopkruk komt uit ons Mariani assortiment. De massieve knopkruk is uitgevoerd in chroom en wordt ongeveerd geleverd. De glans chromen afwerking kenmerkt zich door enerzijds het strakke spiegelende voorkomen en anderzijds door de hardheid van de afwerking. De knopkruk is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een mooie collectie chroom deurbeslag. Uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!