KNOPKRUK GOLF RR NI CRO

180,30 Incl. BTW
149,01 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar deurkrukken geveerd op Nika rozet
– Losse stift
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw sleutelrozet? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 91400025
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Knopkruk Golf rond rozet Nika chroom


De knopkruk Golf rond rozet Nika chroom is een solide knop. Hij heeft een mooie afwerking met het kenmerkende golfclub model. De knopkruk Golf rond rozet Nika chroom heeft een mooie afgeronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van deze knopkruk, gecombineerd met een mooie voordeurset, graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende grepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

De knopkruk Golf komt uit ons Mariani assortiment. De glans chromen afwerking kenmerkt zich door enerzijds het strakke spiegelende voorkomen en anderzijds door de hardheid van de afwerking. Dit zorgt ervoor dat de Golf een toevoeging is in uw interieur.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani chroom collectie. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!