DEURKRUK IKI RR VIS ZWART

99,00 Incl. BTW
81,82 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond VIS rozet
– Doorgaande montage (tot deurdikte 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31080010
EAN code 8717727194791
Uitvoering

Merk

Ontwerp

Productomschrijving

Deurklink IKI rond VIS rozet zwart


De deurkruk IKI rond VIS rozet zwart heeft een palindroom structuur: het profiel in de weergave van bovenaf is identiek aan het vooraanzicht, maar 180 graden omgekeerd. De deurkruk heeft een elegante, essentiële vorm waarbij de hoeken een veranderlijk volume genereren, dat eindigt met halfronde vormen.

De balans tussen tegenstellingen is afgeleid van de Japanse filosofie. Het heeft de ontwerpers Mario Scairato en Alessandro Stabile ertoe aangezet om de naam IKI te gebruiken. Ook een palindroom die "eenvoudig, verfijnd, spontaan" betekent.

 

DND


De deurkruk IKI komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Mario Scairato en Alessandro Stabile


Alessandro Stabile komt oorspronkelijk uit Milaan en is een van de tien "Top Young Italian Industrial Designers" die in 2013 door het Italiaans Cultureel Instituut in New York zijn geselecteerd. Hij ontwerpt voor verschillende merken zoals Moleskine, Alessi, Ferrero Nutella.

Mario Scairato woont en werkt tussen Milaan en Paestum, zijn geboortestad. Hij studeerde in 2011 af in Industrial Design aan de IUAV/ Università della Repubblica di San Marino. Sinds 2015 heeft hij ontworpen voor een aantal merken waaronder Internoitaliano en ook Alessi en Moleskine.