HANDGREEP FRANKFURT 25X300X460MM PVD GUN METAL

204,13 Incl. BTW
168,70 Excl. BTW

De ronde handgreep Frankfurt 25x300x460mm is een mooie handgreep voor enkelzijdig of dubbelzijdig gebruik op bijvoorbeeld schuif- en klapdeuren.

Afmetingen
Diameter : 25mm
Hartafstand : 300mm
Lengte : 460mm
Diepte : 70mm

 

De handgreep bestaat uit 1 handgreep, inclusief montagemateriaal.

Voor een set bestel je twee stuks handgrepen.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw handgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62522515
EAN code 8717727199673
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Handgreep Frankfurt 25x300x460mm PVD gun metal


De ronde handgreep Frankfurt 25x300x460mm PVD gun metal is een ideale handgreep, voor gebruik op binnen- én buitendeuren. Deze grepen lenen zich erg goed voor schuifdeuren en klapdeuren. De ronde handgreep heeft een industrieel uiterlijk. Hierdoor is deze greep goed te combineren met stalen/ houten deuren (staal-look). Deze handgreep wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Voor enkelzijdig hout, dubbelzijdig hout en/of dubbelzijdig glas.

De ronde handgreep Frankfurt PVD gun metal is onderdeel van de Shuffle® Serie. De handgreep Frankfurt is vervaardigd uit messing, waarna deze wordt afgewerkt met een geschuurde finish met een grafiet kleur. De handgreep is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De PVD gun metal collectie bevat naast hef- schuifdeurbeslag, ook (voor)deurbeslag met toebehoren. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.