HANDGREEP DENVER S 25X600MM ZWART

135,00 Incl. BTW
111,57 Excl. BTW

De handgreep Denver S 25x600mm zwart is een mooie handgreep voor enkelzijdig of dubbelzijdige gebruik op bijvoorbeeld schuif- en klapdeuren.

Afmetingen
Diameter : 25mm
Hartafstand : 600mm
Diepte : 625mm

 

De handgreep bestaat uit 1 handgreep, inclusief montagemateriaal.
Voor een set bestel je twee stuks handgrepen.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 62500040
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Handgreep Denver S 25x600mm zwart


De handgreep Denver S 25x600mm zwart is een ideale handgreep, voor gebruik op binnen- én buitendeuren.
Deze grepen lenen zich erg goed voor schuifdeuren en klapdeuren.
De Denver handgreep heeft een industrieel uiterlijk. Hierdoor is deze greep goed te combineren met stalen/ houten deuren (staal-look).

Deze RVS AISI304 handgreep wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Voor enkelzijdig hout, dubbelzijdig hout en/of dubbelzijdig glas.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® PUURzwart collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® PUURzwart collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat naast handgrepen voor buiten- en binnendeuren, ook raambeslag en (voor)deurbeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.

Technische tekening

HANDGREEP DENVER S 25X600MM ZWART