DEURKRUK FREELY RR VIS ZWART

126,00 Incl. BTW
104,13 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond VIS rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31015010
EAN code 8717727194999
Uitvoering

Merk

Ontwerp

Productomschrijving

Freely deurkruk op rond VIS rozet zwart


De Freely deurkruk op rond VIS rozet zwart is perfect voor het openen van een deur. De innovatieve vorm laat ruimte voor verschillende manieren van gebruik, waarbij gebruik wordt gemaakt van het ontwerp dat grip vermijdt ten gunste van alternatieve openingsmethoden, zoals het gebruik van de elleboog.
Door deze combinatie is het openen van een deur geoptimaliseerd. De open structuur van deze deurkruk geeft een mooi design mee die van de hand van Giulio Iacchetti komt.
Dit design, én de functie, leent zich perfect voor de toegangsdeur van bijvoorbeeld een tandarts- of dokterspraktijk waar een extra stukje hygiëne belangrijk kan zijn.
Wij leveren dit model in 2 kleuren uit voorraad; zwart en antraciet. Mat chroom is mogelijk op aanvraag.

 

DND


Deurkruk Freely komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf zit gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Giulio Iacchetti


“Ik beschouw de Freely-handgreep graag als een object dat genereus en behulpzaam is, omdat het op alternatieve manieren kan worden gebruikt. Hoe vaak hebben we onszelf niet gevonden met onze handen vol boodschappentassen en moeten we een deurkruk pakken?
Freely biedt een uitstekend alternatief voor wie geen risico wil nemen: Een deur openen wordt een veilig en efficiënt gebaar”.

Documenten