DREI-KEEP OVAAL + GINKGO BILOBA ZWART RECHTS

199,00 Incl. BTW
164,46 Excl. BTW

Wij leveren één raamgreep met draai/kiep functie met 90 graden raster.
Deze universele kast heeft een 32mm stift voor in het kozijn. Op aanvraag kan er ook een 42mm stift of een afsluitbare versie besteld worden.
De raamgreep wordt geleverd inclusief montagemateriaal.

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw raamgreep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31020060R
EAN code 8717727207606
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Raamkruk ovaal + Ginkgo Biloba


De vorm van de deurkruk Ginkgo Biloba is gebaseerd op de natuur. En specifiek op de vorm van het blad van de Japanse notenboom; Ginkgo Biloba. Ontworpen door Giulio Iacchetti.
Deze Japanse notenboom heeft een klein blad met een lange steel. In het najaar verandert deze snel van groen naar fel geel.

De gravure aan de oppervlakte, met een speciale techniek toegevoegd door DND, is een metaforische verwijzing naar de nerven van het blad van de Ginkgo Biloba. De Ginkgo Biloba deurkruk is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben naast deze raamgreep ook veel ander deurbeslag in deze kleur. Deze bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: het huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit.
 

DND


De deurkruk Ginkgo Biloba komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Giulio IacchettiOntwerper Giulio Iacchetti werkt met organische vormen en heeft vaak de natuur als basis voor zijn ontwerpen.
Sinds 1992 maakt hij ontwerpen voor Alessi, Foscarini, Magis, Moleskine en andere vooraanstaande design merken.