DEURKRUK DUE LS BLIND PVD GUN METAL

433,00 Incl. BTW
357,85 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op langschild
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31010109
EAN code 8717727194401
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Deurkruk Due blind langschild gun Metal


Deurkruk Due op blind langschild gun metal PVD is een iconische aanvulling van het huiselijke decor. Ontworpen door Stefano Boeri.
De deurgreep en het schild zorgen voor een perfecte gelijkheid in een hoek van 90 graden. Hierdoor ontstaat een deurkruk, die los van de deur, als een klein architectonisch statement gezien kan worden. DND biedt deze deurkruk - met de perfecte symmetrie - aan in verschillende finishes.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een uitgebreide collectie PVD Gun Metal. Deze bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

DND


Deurkruk Due komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van 50 jaar. DND werd opgericht met als doel het aanbieden van hoogwaardige producten op de markt. Dit Italiaanse bedrijf zit gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen worden via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Stefano Boeri


Stefano Boeri Architecten behoort met recht tot de top van de Italiaanse architecten met als thuisbasis Milaan.
Bekende gebouwen zoals Bosco Verticale in Milaan en Villa Méditerranée in Marseille behoren tot de portfolio van dit architectenbureau.