DEURKLUNGEL OL

28,00 Incl. BTW
23,14 Excl. BTW

Een klungel om te plaatsen op de kop van een (schuif)deur.

Als de complete deur in de koof is geschoven, kan je via deze klungel de deur terugtrekken als trekkom.
Uitgevoerd in ongelakt messing.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 22601040
EAN code 8717727199826
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Deurklungel ongelakt messing


De deurklungel ongelakt messing, ook wel trekring genoemd, wordt gebruik om in de kop van een schuifdeur te plaatsen.
Hij is standaard vlak met de deur en door middel van een uitsparing uit te trekken. De veer zorgt hierna weer voor een vlakke basis positie. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld de schuifdeurkom Inca.

De deurklungel ongelakt messing is uitgevoerd in ongelakt messing en daarmee onze puurste afwerking. Omdat wij verder niets met dit product doen is het een veilig product. Na verloop van tijd zal dit product (omdat het ongelakt is) wat donkerder worden.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani getrommeld messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!