DEURKRUK T-MODEL + SILVIA LINKS RR NI GETROMMELD

130,99 Incl. BTW
108,26 Excl. BTW

Deze set bestaat uit:
– 1 deurkruk Silvia links op rond Nika rozet
– 0,5 paar deurkruk T-model op rond Nika rozet
– Losse stift (tot deurdikte 40mm)
– Bevestigingsmateriaal (tot deurdikte 40mm)

Heeft u informatie nodig over onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 95044011L
EAN code 8717727166705
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Deurklink T-model + Silvia links rond rozet Nika getrommeld


De deurklink T-model + Silvia links rond rozet Nika getrommeld is een prachtige combinatie tussen de Silvia en T-model kruk, die samen een LT kruk set maken. Een kruk die verticaal geplaatst wordt en een kruk die horizontaal geplaatst wordt. Dit betreft de linkse uitvoering, met een linkswijzende Silvia kruk.

De deurklink T-model + Silvia links rond rozet Nika getrommeld heeft een mooie ronde vormgeving. Wilt u het uiterlijk van het wc-garnituur graag doorvoeren in uw interieur, dan hebben we bijpassende grepen en deurkrukken die erg goed te combineren zijn met bijvoorbeeld stalen/ houten deuren (staal-look).

Het LT-model komt uit ons Mariani assortiment. Het LT-model is uitgevoerd in getrommeld messing en daarmee onze puurste afwerking. Dit model wordt na productie getrommeld om een stoer uiterlijk te verkrijgen. Omdat wij verder niets met dit product doen is het een veilig product. Een krasje meer of minder is dan ook geen enkel probleem.
Na verloop van tijd zal dit product (omdat het ongelakt is) wat donkerder worden.

 

Mariani


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Sinds de start werken wij al met Mariani. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar; een zekerheid in deurbeslag. Voortdurend innoverend door nauwkeurig ontwerp van elk product. Er is aandacht voor het zoeken naar moderne materialen en een speciale zorg in het ontwerp. Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige handgrepen, knoppen, rozetten en andere accessoires te maken.
In deze samenwerking hebben wij gezamenlijke producten op de markt gebracht. Mariani staat bekend om haar zeer hoogwaardige producten en worden dan ook in veeleisende projecten toegepast.

Mariani is een Italiaans designer merk op het gebied van bouwbeslag. En een van de eerste designmerken die een unieke stijl combineren met de benodigde veiligheid van de Nederlandse markt. Mariani kerntrekbeslag kenmerkt zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen en de sterkst mogelijke afwerking. Zo heeft Mariani veiligheidsbeslag gemaakt uit Titanium en wordt dit beslag voorzien van een PVD Coating, deze coating is er in RVS, Messing en Grafiet.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Mariani getrommeld messing collectie bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!