ROZET FINE CILINDER GETROMMELD

29,00 Incl. BTW
23,97 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar cilinderrozet Fine
– Bevestigingsmateriaal
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw cilinderrozet? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31100121
EAN code 8717727207149
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Cilinderrozet Fine getrommeld


Het cilinderrozet Fine getrommeld is een mooi massief rozet. Het rozet heeft een diameter van 50mm, een diepte van 4mm, en een hart-op-hart afstand van 38mm voor montage. Dit rozet past zeer goed bij onze DND deurkrukken op rond rozet in de kleur getrommeld messing; zoals de deurkruk Ginkgo, de deurkruk Viva! of de deurkruk Luxury. Daarnaast is het Fine cilinderrozet ook goed te combineren met het Fine sleutelrozet of het Fine wc-garnituur met nood-openfunctie in de kleur getrommeld messing.

Het massieve cilinderrozet is uitgevoerd in getrommeld messing en daarmee onze puurste afwerking. Het rozet wordt na productie getrommeld om een stoer uiterlijk te verkrijgen. Omdat wij verder niets met dit product doen is het een veilig product. Een krasje meer of minder is dan ook geen enkel probleem. Na verloop van tijd zal dit product (omdat het ongelakt is) wat donkerder worden.
Het cilinderrozet is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Onze uitgebreide collectie getrommeld messing bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar. Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

DND


Het cilinderrozet Fine getrommeld messing komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

Het cilinderrozet Fine is ontwikkeld bij DND. Een interne afdeling voor onderzoek + ontwikkeling en prototyping. Op deze afdeling werkt een team met zeer nauwkeurige kennis van productieprocessen. Waarbij zij in in staat zijn om kwalitatieve producten te ontwikkelen met de beste technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn.