ROZET 5R CILINDER ZWART

17,00 Incl. BTW
14,05 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar cilinderrozetten
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw cilinderrozet? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 22100020
EAN code 8717727169324
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Cilinderrozet 5r zwart


Cilinderrozet 5r zwart is een mooie aanvulling op onze deurkruk Lissabon.
Over montage is ook goed nagedacht. Bij elke set worden onderrozetten meegeleverd die doorgaand bevestigd worden met nokken die 4mm in de deur gaan. Wanneer de onderrozetten op de deur zitten, kunnen de rozetten eroverheen geklikt worden.

De cilinderrozet 5r zwart is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze rozetten zijn in de basis van roestvaststaal, en zijn vervolgens afgewerkt met een licht mat zwarte coating. Deze is diepzwart en voelt prettig aan door de matte coating. Door deze coating zijn vingerafdrukken ook niet zichtbaar. Met deze afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek? PUURzwart is áltijd een goede keuze.
Heeft u het rozet liever met een RVS geschuurde afwerking? Dat kan ook. Zie daarvoor de ROZET 5R CILINDER RVS.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® collectie komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere bijpassende accessoires. De Shuffle® PUURzwart collectie is voorzien van Italiaans vakmanschap. Onze Shuffle® PUURzwart collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En ook knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® PUURzwart collectie bevat naast handgrepen voor buiten- en binnendeuren, ook raambeslag en (voor)deurbeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.