BRIEFPLAAT BINNENDRAAIEND RVS

59,00 Incl. BTW
48,76 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een brievenbusklep RVS 300x80mm incl. veer
– Bevestigingsmateriaal

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw brievenbusklep? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 22801012
EAN code 5603675076865
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Brievenbusklep RVS 300x80mm


De brievenbusklep rvs 300x80mm is een briefplaat met veer, geschikt voor verticale plaatsing.
Dit product is vervaardigd in AISI304 roestvaststaal.

De brievenbusklep rvs 300x80mm is onderdeel van de Shuffle® Serie. Deze brievenbusklep is uitgevoerd met een rvs geschuurde afwerking.
Met deze RVS afwerking spat de klasse van uw deur af. Heeft u een modern of klassiek interieur? RVS is áltijd een goede keuze.

 

SHUFFLE®


Wij verkopen sinds 1986 deurbeslag. Daarmee hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring. Vanuit deze ervaring hebben wij in 2018 Shuffle® aan ons assortiment toegevoegd. Met de Shuffle® komt onze kennis en het hedendaags design samen tot een complete serie aan deurkrukken, handgrepen, voordeurbeslag en andere accessoires. De Shuffle® Inox collectie is voorzien van Italiaanse vakmanschap. Onze Shuffle® Inox collectie bestaat uit ruim 20 moderne deurkrukken. Daarbij hebben wij ook knopkrukken op 8 type (geveerde) rozetten. En knopkrukken op 2 type langschilden.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? De Shuffle® Inox collectie bevat ook handgrepen voor buiten- en binnendeuren, raambeslag en (voor)deurbeslag. Maar ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook accessoires verkrijgbaar. Zoals een luikring, schuifdeurslot en een rolslot.
Kortom: uw huis of project ziet er met de Shuffle® collectie tot in de puntjes verzorgd uit!
Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.