STOER! BRIEFPLAAT AFDICHTER LONDON ZWART XL

87,00 Incl. BTW
71,90 Excl. BTW

Geen tocht in je hal en een veilige afsluiting van je deur door de universele XL brievenbusafsluiter.

Afmeting is 385x80mm (bxh).

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45005170
EAN code 8717727206821
Merk

Uitvoering

Productomschrijving

Stoer! brievenbusafsluiter Londen zwart XL


Wanneer je een mooie brievenbus bij je huis hebt opgehangen, is er waarschijnlijk nog steeds wel een briefplaat opening in je deur. Via dit gat kun in sommige gevallen nog steeds post ontvangen én tocht binnenkrijgen in je huis. Met de universele STOER brievenbusafsluiter Londen zwart XL los je dit probleem in een handomdraai op. We hebben voor dit systeem gekozen voor een blinde buitenzijde.

Naast dat de STOER brievenbus afsluiter zwart XL er in uiterlijk strak en netjes uitziet heeft het ook andere voordelen. Ten eerste de veiligheid, je kunt de plaat immers niet vanaf de buitenzijde loskrijgen. Hierdoor voorkom je hengelen en potentiële inbraken. Daarnaast tocht. De keuze voor een buiten brievenbus of postkast wordt vaak genomen om juist de tocht uit je hal weg te halen. Geen briefplaat scheelt namelijk zo een aantal graden in je hal. Tevens helpt het je om de luchtdicht-bouwen-score fiks te verhogen.

Door het gebruik van drie onderdelen op een universele montage-afstand is het nagenoeg in elke situatie toepasbaar. Met de afstand van 250mm hart-op-hart, monteer je de platen aan elkaar door het huidige gat in plaats van de kleine gaten van je huidige briefplaat die vaak verschillen per merk. De set is gemaakt van hoogwaardig roestvaststaal AISI304 en heeft een sterke poedercoating in de kleur zwart (RAL 9005).
Standaard worden er schroeven meegeleverd die geschikt zijn voor verschillende deurdiktes. De schroeven zijn afbreekbaar om gebruik te kunnen voor een deurdikte van 38 tot 56mm.

 

Isolatie


Daarnaast wordt er een 25mm dik foamblok meegeleverd bij de STOER! brievenbus afsluiter zwart van 300x70mm. Hiermee kun je het bestaande gat voorzien van extra isolatie. De combinatie van een luchtkamer, twee platen van 2mm dikte en een foamblok bereik je wat je wil zien voor de isolatie situatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier een eigen isolatie toe te passen, maar we helpen je alvast even goed op weg. Het is zelfs mogelijk om een aantal zaken toe te passen tijdens de montage van je briefplaat afdichter. Zo kun je buitenzijde voorzien van een kleine kitrand rond de uitsparing op je deur. Hiermee werk je de laatste kieren af tegen tocht en eventueel water, wat wij aanraden.
Let op: Wij leveren geen kit mee met dit artikel.

De briefplaat afsluiter is perfect te combineren met onze Veiligheidsset Kira of met een een Allux 200 RVS.