BRIEVENBUS ALLUX SC200 ANTRACIET

371,00 Incl. BTW
306,61 Excl. BTW

Brievenbus SC200 antraciet is een modulair systeem met een snelle levertijd (van gemiddeld 2 werkweken). De kast, met een afmeting van 400x350x200mm (bxdxh) per stuk, is stapelbaar tot een hoogte van 3 boxen boven elkaar.

De brievenbus beschikt over een 6-pins Ruko cilinderslot, inclusief 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40220065
EAN code 5701701473258
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Brievenbus SC200 antraciet


Allux brievenbus SC200 antraciet is een modulair systeem met een snelle levertijd (van gemiddeld 2 werkweken). De kast, met een afmeting van 400x350x200mm (bxdxh) per stuk, is stapelbaar tot een hoogte van 3 boxen boven elkaar. Deze versie heeft een voorinworp en -uitname. Dit brievenbussysteem is geschikt voor montage aan de wand en montage in een kozijn.

Een aantal eigenschappen die het interessant maken om deze briefkast te kiezen:
- Hij bevat een aluminium klep en een aluminium uitnameklep
- De aluminium klep heeft een NAW-gegevensstrook
- Hij bevat schuifjes die werken als vergrendeling (in vuurwerkperiode/ bij leegstand)
- De klep bevat een veer en een stootrubber voor het geluid
- De brievenbus beschikt over een 6-pins Ruko cilinderslot, inclusief 2 sleutels

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar bij deze serie postkasten. Zo zijn er bijpassende daken en statieven. Deze onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.
Deze collectie bestaat uit 4 verschillende kleuren. Naast deze poedercoating in de kleur antraciet (RAL 7012), is de SC200 ook leverbaar in de kleuren grijs, wit en zwart.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.