BRIEVENBUS ALLUX PC2 WIT

348,00 Incl. BTW
287,60 Excl. BTW

Brievenbus PC2 wit is een modulair systeem met een snelle levertijd (van gemiddeld 2 werkweken). De kast, met een afmeting van 400x308x162mm (bxdxh) per stuk, is stapelbaar tot een hoogte van 6 boxen boven elkaar.

De brievenbus beschikt over een 6-pins Ruko cilinderslot, inclusief 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 40210040
EAN code 8717727139273
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Brievenbus PC2 wit


Allux brievenbus PC2 wit is een modulair systeem met een snelle levertijd (van gemiddeld 2 werkweken). De kast, met een afmeting van 400x308x162mm (bxdxh) per stuk, is stapelbaar tot een hoogte van 6 boxen boven elkaar. Er is een versie met een voorinworp/ vooruitname. Maar ook een versie met voorinworp/ achteruitname. Dit brievenbussysteem is geschikt voor montage aan de wand, montage op statief en montage in een kozijn.

Een aantal eigenschappen die het interessant maken om deze briefkast te kiezen:
- Hij bevat een aluminium klep en een aluminium uitnameklep
- De aluminium klep heeft een NAW-gegevensstrook
- Hij bevat schuifjes die werken als vergrendeling (in vuurwerkperiode/ bij leegstand)
- De klep bevat een veer en een stootrubber voor het geluid
- De brievenbus beschikt over een 6-pins Ruko cilinderslot, inclusief 2 sleutels

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar bij deze serie postkasten. Zo zijn er bijpassende daken en statieven. Deze onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.
De PC-collectie bestaat uit 2 verschillende formaten en 4 verschillende kleuren. Naast deze poedercoating in de kleur wit (RAL 9016), is deze ook leverbaar in de kleuren grijs, antraciet, zwart.

 

Allux


Allux is een bedrijf uit Denemarken dat al bestaat sinds 1963. Tot op de dag van vandaag levert Allux hun producten aan meer dan 30 landen over de hele wereld.

Allux is een specialist op het gebied van brievenbussen voor post, pakketten en postkastsystemen. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in deze producten. Dat betekent een ruime keuze uit artikelen met een goede kwaliteit.
De Allux collectie wordt toegepast in grote projecten die luchtdicht bouwen willen ondersteunen.
Uiteraard staat de Allux serie óók paraat voor een brievenbus bij een particuliere woning.

In onze samenwerking met Allux hebben wij de Stoer! collectie ontwikkeld. Stoer! is een collectie van eigen hand met (pakket)brievenbussen en postkastsystemen van het merk Allux.