DEURKRUK ANIK RR FI GETROMMELD

239,00 Incl. BTW
197,52 Excl. BTW

Wij leveren:
– Een paar geveerde deurkrukken op rond FINE rozet
– Doorgaande montage (voor deurdikte tot 54mm)
– Krukstift
– Montage instructie

Heeft u informatie nodig over montage en onderhoud van uw deurkruk? Klik hier.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 31033111
EAN code 8717727207033
Merk

Ontwerp

Uitvoering

Productomschrijving

Anik op rond Fine rozet getrommeld


De handgreep van deurkruk Anik op rond Fine rozet getrommeld messing is een heel eenvoudig object en tegelijkertijd verfijnd, stijlvol en gemaakt van details. Ontworpen door Gabriël en Oscar Buratti. De nauwkeurige samenstelling van een cilinder met een halve cilinder genereert een sterke en elegante handgreep waarvan het vooroppervlak zich leent voor verschillende soorten bewerkingen.

De massieve deurkruk Anik op rond Fine rozet getrommeld is vervaardigd uit messing, en daarmee een hoogwaardig product met een top uitstraling. De Anik is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Wil je je huis of project volledig in stijl uitvoeren? Wij hebben een uitgebreide collectie getrommeld messing. Deze bevat naast (voor)deurbeslag ook hef- schuifdeurbeslag. Tot slot zijn er in deze serie ook diverse accessoires verkrijgbaar.
Kortom: uw huis of project ziet er met de deze collectie tot in de puntjes verzorgd uit!

 

DND


De deurkruk Luxury komt uit ons DND assortiment. DND werd in 1998 opgericht door het bedrijf FMN Martinelli. Dit bedrijf bestaat al sinds het jaar 1968 en heeft daarmee een geschiedenis van meer dan 50 jaar. DND werd opgericht met het doel om producten van hoogwaardige kwaliteit op de markt te brengen. Dit Italiaanse bedrijf is gevestigd in de stad Nozza.

Wij leveren van dit merk deurbeslag producten. Hiervan hebben wij zeven topmodellen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze artikelen bieden wij aan via een exclusief netwerk van 25 dealers geleverd.

 

Gabriël en Oscar Buratti


Gabriele Buratti, architect en professor interieurontwerp aan de ontwerpfaculteit van Politecnico di Milano (2003-2010), en Oscar Buratti, architect, vormen de architectuur- en ontwerpstudio BURATTI ARCHITETTI.
Zij ontwerpen woon-, bedrijfs- en industriële gebouwen, ingrepen in historische centra en renovaties van complexe gebouwen, villa's en interieurs van kantoren, woningen, winkels en showrooms, met als doel cultuur en vakspecialisatie, experiment en techniek, originele visie en productkwaliteit te combineren.