INBOUW + DEURDEEL PAKKET DOORVOERBOX ANTRACIET

399,00 Incl. BTW
329,75 Excl. BTW

Dit systeem is ontwikkeld om post en pakketten door te voeren door bijvoorbeeld een gemetselde kolom.
De ruime kast biedt ruimte voor pakketten van maar liefst 45x32x16cm!

De set wordt geleverd met 2 sleutels.

Zoek een dealer

Specificaties

Artikelnummer 45004665
EAN code 8717727168723
Uitvoering

Ontwerp

Merk

Productomschrijving

Stoer! pakket inbouwkast antraciet


De Stoer! pakket inbouwkast antraciet is een compleet systeem dat geschikt is voor pakketten en brieven. Deze inbouwkast is geschikt voor inbouw in poeren en dikkere muren. De ruime kast biedt ruimte voor pakketten van maar liefst 45x32x16cm!

De Stoer! pakket inbouwkast antraciet is uitgevoerd in verzinkt staal. De inbouwkast heeft een sterke structuur poedercoating in de kleur RAL 7024.

Het monteren van deze kast is iets verdiept om ervoor te zorgen dat het kantelsysteem goed blijft werken. En zodat men na het deponeren van het pakket niet meer bij het pakket kan komen.
De inbouwkast wordt geleverd inclusief het deurdeelframe met vlakke deur. Deze kan aan de zijkant of achterkant geplaatst worden.

 

STOER!


De brievenbus is de introductie van je woning. Dit kun je invullen met een brievenbus die volledig aansluit bij je wensen en bij de stijl van je huis en tuin.
De Stoer! collectie heeft hoogwaardige producten. Het is 100% Nederlands; In Nederland ontworpen én geproduceerd.

Naast deze doorvoerboxen voor brieven en pakketten heeft de Stoer! collectie ook een mooi assortiment aan andere brievenbussen en/of pakketkasten.
Zie bijvoorbeeld onze post opvangbrievenbus welke alleen geschikt is voor briefpost/brievenbuspakketjes. Deze is net als bovengenoemde inbouwkast in te metselen in poeren of dikkere muren.
Daarnaast heeft de Stoer! collectie een mooi assortiment aan pakketkasten. Deze zijn te gebruiken voor brievenpost en pakketten. Na het inwerpen van pakketten en post via de klep is je pakket niet meer toegankelijk tot je zelf de uitnameklep aan de achterzijde opent met de daarvoor bestemde sleutel.

Verder hebben wij binnen de Stoer! collectie ook brievenbussen. Naast een opvallende uitvoering in cortenstaal, is de brievenbus er ook in RVS en 7 andere kleuropties. Deze brievenbus heeft een inhoud van maar liefst 33 liter en is daarmee geschikt voor groot-post gebruikers.

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens op onze Shuffle® inspiratiepagina.